Om

Socionomkonsult - Robert Schelin

 

 

Snabba fakta

Namn:

Robert Schelin

Familj:

Sambo och två söner. Bor i Sölvesborgs kommun.

Intressen:

Läsa, träna, samt umgås med familj och vänner.

Utbildning:

Socionomexamen, Förvaltningsrätt 7.5 hp vid HKR, Familjeterapins grunder GSI, Utbildning inom lösningsfokus med mera. Interna utbildningar i arbetsrätt, konflikthanering, rekrytering, arbetsmiljö.

Arbetslivserfarenhet:

Konsultarbetet sker nu i begränsad omfattning då jag har en anställning. Min nuvarande tjänst, sedan aug 2014, är som chef för socialtjänstens vuxenenhet i Osby kommun (chef för handläggning socialpsykiatri, missbruk och försörjningsstöd samt boendestöd och träffpunktsverksamhet). Under 2015 var jag samtidigt även föreståndare för kommunens hvb för ensamkommande då den tjänsten var vakant. Under det halvåret arbetade jag mycket med utveckling av nya rutiner, rekrytering och kvalitet.

Tidigare anställningar, utöver då jag arbetat som konsult, är bland annat enhetschef i Ale kommun inom funktionshinder samt inom Individ och familjeomsorg med myndighetsutövning. Vidare har jag varit platschef vid en privat skol- och behandlingsinstitution.

Idrottsliga meriter:

Medaljer vid SM, NM och EM. VM guld i triathlon långdistans agegroup 20-24 år 1999. Ironman Kalmar 2012 på tiden 9,04.14.

Övrigt:

Diverse styrelseuppdrag på olika nivåer. Krönikör, skribent och tidigare redaktör på jogg.se/cykla.se/tri.se - sveriges största webbpats för löpare, cyklister och triathleter.

Copyright 2012 © All Rights Reserved